"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 11/02/2006

Els JEN Pollença es presenten davant una trentena de joves pollencins

L’acte també s’aprofità per presentar el número quatre de la revista Branca Pollencina, que tracta temes com el turisme, l’entrada del batle del PP a l’Ajuntament del poble i el pas obert pels camins públics.

NULL

Els Joves d’Esquerra Nacionalista de Pollença es varen presentar el dissabte 11 de febrer en un acte on hi varen assistir entre 30 i 35 persones, la majoria d’ells, joves del poble que es varen interesar per l’organització juvenil i la seva tasca.

L’acte de presentació es va dur a terme a la Tafona de ca’n Reiet de Pollença, i hi interveniren Margalida Bosch, portaveu dels JEN-Pollença, Biel Cerdà, portaveu del PSM a l’Ajuntament de Pollença i Francesc Garcies, secretari general dels Joves d’Esquerra Nacionalista. Els JEN-Pollença duen ja uns mesos treballant fent actes, reunions i fulls juvenils municipals. L’acte també s’aprofità per presentar el número quatre de la revista Branca Pollencina, que tracta temes com el turisme, l’entrada del batle del PP a l’Ajuntament del poble i el pas obert pels camins públics.

Entre els assistents hi havia el portaveu dels JEN-Ciutat, Antoni Noguera, el secretari general de l’Agrupació del PSM de Pollença, Antoni Marquet i el secretari d’organització de l’Agrupació del PSM de Pollença Miquel Amengual, així mateix, també es va disculpar l’absència del Candidat del PSM a la presidència del Govern, Mateu Crespí degut que aquell mateix horabaixa va haver de celebrar una boda a Santa Eugènia, municipi del qual és el batle. Després de la presentació és va cel·lebrar un sopar al restaurant Es Monument de Pollença.

ť
       L’acte tambĂ© s’aprofitĂ  per presentar el nĂşmero quatre de la revista Branca Pollencina, que tracta temes com el turisme, l’entrada del batle del PP a l’Ajuntament del poble i el pas obert pels camins pĂşblics.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: