"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 29/01/2006

L鈥橢ntesa exigeix Fiol que surti en defensa de l鈥檈nsenyament i rebutgi les declaracions de manipulaci贸 del PP

Els nacionalistes consideren que Fiol hauria d鈥檋aver sortit com un resort en defensa de la comunitat educativa d鈥檃quests centres, i en general, perqu猫 representen un greu atac d鈥檋onor al col路lectiu de l鈥檈nsenyament.

NULL

L鈥橢ntesa Nacionalista i Ecologista d鈥橢ivissa (ENE) ha exigit avui mateix a Francesc Fiol, conseller d鈥橢ducaci贸 i Cultura del Govern de les Illes Balears, que defensi els equips directius dels IES Sa Colomina i Sa Blancadona, els equips docents i l鈥檃lumnat de les greus declaracions de manipulaci贸 per part de dos consellers del Consell d鈥橢ivissa i Formentera i de dos membres de la de la Comissi贸 Executiva del PP d鈥橢ivissa i Formentera.

Els nacionalistes consideren que Fiol hauria d鈥檋aver sortit com un resort en defensa de la comunitat educativa d鈥檃quests centres, i en general, perqu猫 representen un greu atac d鈥檋onor al col路lectiu de l鈥檈nsenyament. Per tant, ENE exigeix del conseller que recrimini Stella Matutes, Juan Mar铆 Tur, Miquel Jerez i Enrique Fajarn茅s per haver denunciat manipulacions i el fet de fer pol铆tica en les aules, denuncies que s贸n falses i que no poden fer sense proves. Maurici Cuesta, secretari general, ha manifestat que "茅s inacceptable que el partit governant a Balears i a Eivissa emeti declaracions en les qual s鈥檌ntenti deslegitimar l鈥檈nsenyament p煤blic i que segueixi el PP crispant l鈥檃mbient educatiu; 茅s m茅s, 茅s desconcertant que el conseller encara no n鈥檋agi dit res i que no renyi els seus per atacar el sistema del qual ell n鈥櫭﹕ responsable".

L鈥橢ntesa (ENE) ha presentat 9 preguntes i dues sol路licituds de documentaci贸 al Parlament adre莽ades a Educaci贸 i Cultura demanant, entre altres coses, si pensa actuar Fiol a remolc de la den煤ncia del PP, si creu que es fa pol铆tica dins les aules, la justificaci贸 de la celeritat en qu猫 membres d鈥橧nspecci贸 Educativa es person脿ssin als instituts el mateix dia que el Consell demanava una actuaci贸 de la Conselleria i si mai havia actuat Inspecci贸 Educativa amb tanta celeritat quan alguna Admininistraci贸 P煤blica ha demanat que la Conselleria d鈥橢ducaci贸 i Cultura "depuri" alguns fets.

Els nacionalistes consideren que ha quedat ben demostrat que els alumnes dels instituts esmentats acudiren a la concentraci贸 del 26 sota la seua responsabilitat. L鈥橢ntesa (ENE) recorda que el sistema educactiu forma ciutadans en valors com la defensa del medi ambient i els drets civils i que, per tant, 茅s un dels seus objectius que l鈥檃lumnat sigui fidel a aquests valors i que obri en conseq眉猫ncia. La construcci贸 de les tres autovies a Eivissa no va precisament en la l铆nia de molts dels valors del sistema educatiu imperant.

       Els nacionalistes consideren que Fiol hauria d鈥檋aver sortit com un resort en defensa de la comunitat educativa d鈥檃quests centres, i en general, perqu猫 representen un greu atac d鈥檋onor al col路lectiu de l鈥檈nsenyament.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: