"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 03/02/2006

El PSM vol que Mabel Cabrer aclareixi si existeixen altres edificis que hagin sofert danys per les obres del metro

Pere Sampol, portaveu del PSM al Parlament de les Illes Balears, explica que “si les obres han afectat el col·legi Santa Isabel, també poden haver afectat altres edificis de la zona".

NULL

El PSM vol que la Consellera d’Obres Públiques, Mabel Cabrer, aclareixi si existeixen altres edificis que hagin sofert danys per les obres del metro. Els nacionalistes han fet aquesta petició després que el col·legi Santa Isabel hagi patit tremolors a causa de les obres, la qual cosa ha obligat al trasllat dels alumnes a altres centres per mor del perill i les molèsties.

Pere Sampol, portaveu del PSM al Parlament de les Illes Balears, explica que “si les obres han afectat el col·legi Santa Isabel, també poden haver afectat altres edificis de la zona. La seguretat de les persones ha de ser la primera prioritat del Govern, per això hem demanat a la Conselleria d’Obres Públiques que dugui a terme un estudi per avaluar si els edificis confrontats a les obres de soterrament han sofert algun dany”. Els nacionalistes consideren que, per precaució, el Govern hauria de paralitzar els treballs fins que no s’hagi descartat que les obres poden suposar un perill per als veïnats de la zona.

Els nacionalistes insisteixen en què la manca d’informació per part de la Conselleria està provocant malestar i inseguretat entre els veïnats. Sampol considera que “els ciutadans es mereixen que les Administracions Publiques els donin explicacions. No pot ser que tremoli el col·legi on van els teus fills o que surti un crui a ca teva i el Govern digui que no passa res o que miri cap a una altra banda”. En aquest sentit, el PSM també demanarà a la consellera Cabrer que informi de quines responsabilitats està exigint pels danys provocats al col·legi Santa Isabel.

Sampol afirma que “aquest Govern està demostrant que no respecta res. Tant els hi és si destrueixen el patrimoni històric o si es carreguen un espai natural, tampoc miren prim amb les normes i la legalitat, però això ja passa de mida. No podem permetre de cap de les maneres que posin en perill la seguretat de les persones. Fins aquí hem arribat!”


       Pere Sampol, portaveu del PSM al Parlament de les Illes Balears, explica que “si les obres han afectat el col·legi Santa Isabel, també poden haver afectat altres edificis de la zona".

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: