"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 31/01/2006

Els JEN-Ciutat projecten el film 'Gandhi'

Antoni Noguera, portaveu dels JEN-Ciutat, explica que "aquest és el primer de tota una sèrie de passis de pel·lícules i documentals històrics, polítics i socials".

NULL

El 30 de gener de 1948 fou assassinat Mahatma Gandhi, líder de la no-violència i un cas únic entre els revolucionaris de tots els temps.

Per commemorar aquesta data, els JEN-Ciutat organitzaren un acte en el qual es projectĂ  la pel·lĂ­cula que relata la vida del lĂ­der independentista. Abans del passar el film sobre Gandhi, va intervenir l'activista cultural Tomeu MartĂ­ qui exposĂ  algunes de les seves impressions sobre la vida d'aquest personatge històric. 

Antoni Noguera, portaveu dels JEN-Ciutat, explica que "aquest Ă©s el primer de tota una sèrie de passis de pel·lĂ­cules i documentals històrics, polĂ­tics i socials. Continuarem amb aquesta activitat d'ara fins al mes de juny i les projeccions aniran sempre acompanyats d'una intervenciĂł sobre la temĂ tica que es tractarĂ  o la persona a qui Ă©s dedica l'activitat. En aquest primer cas, hem volgut aprofitar l'efemèride per parlar de Gandhi, un personatge cabdal de la història del segle XX". ť
       Antoni Noguera, portaveu dels JEN-Ciutat, explica que "aquest Ă©s el primer de tota una sèrie de passis de pel·lĂ­cules i documentals històrics, polĂ­tics i socials".

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: