"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 23/05/2002

El PSM-EN vol una reunió del pacte per aclarir de manera definitiva el model territorial de les Illes Balears

El PSM-Entesa Nacionalista creu necessària una reunió a cinc bandes amb els membres del Pacte de Progrés per tal de definir de manera definitiva el model territorial que volem per a les Illes Balears.

En aquest sentit, el PSM creu que a un any per finalitzar la legislatura, encara resten sense aprovar les accions més importants que han de fer realitat un compromís que signaren tots els membres al pacte de juliol de 1999, i que no és altre que la contenció del creixement urbanístic a les Illes Balears. En aquest aspecte, el PSM veu urgent un consens entre els cinc membres del Pacte tant amb la Llei de Contenció del Creixement, o llei de quotes, així com pel que fa al Pla Territorial de Mallorca, ja que les dues coses van lligades una amb l'altre, de manera que una ha de limitar el creixement i l'altre ha de distribuir aquest sobre un mapa.

El PSM sol·licita aquesta reunió per tal d'arribar a una proposta definitiva del Pacte que és la que s'haurà de sotmetre a debat social. El PSM insisteix en la necessitat de tancar el model per acabar amb la incertesa que provoca el debat territorial.


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: