"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 30/01/2006

El PSM en contra de la construcci贸 d鈥檜n nou camp de golf a Sencelles

Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, recorda que 鈥渆n aquests moments hi ha una vintena de camps de golf en funcionament i una dotzena de projectes en tramitaci贸".

NULL

El PSM demana al Consell de Mallorca que no autoritzi cap projecte de camp de golf fins que no s鈥檋agi redactat un pla espec铆fic del sector. Els nacionalistes han reiterat aquesta petici贸 despr茅s que l鈥檈mpresari Ventura Rub铆 hagi anunciat la seva intenci贸 de construir un nou camp de Golf a Son Saletes (Sencelles) aix铆 com tamb茅 un hotel d鈥檜nes 100 places.

Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, recorda que 鈥渆n aquests moments hi ha una vintena de camps de golf en funcionament i una dotzena de projectes en tramitaci贸. 脡s necessari i molt urgent que el Consell de Mallorca aturi aquest desbaratat proc茅s, en comptes d鈥檌mpulsar-lo鈥:

El portaveu nacionalista apunta que 鈥渁lguns d鈥檃quests camps de golf s鈥檜biquen en s貌l agrari o en espais a protegir, d鈥檃ltres en zones rurals de Palma, com Son Sardina, on es pret茅n construir tres camps de golf (un de 18 forats, un d鈥檃prenentatge i un altre per a pr脿ctiques) a m茅s d鈥檌ncloure en el projecte un hotel de 500 places i un altre rural de 120 places m茅s鈥. En aquest sentit, Alorda denuncia que 鈥渆ls camps de golf s鈥檋an convertit en una nova f贸rmula per urbanitzar el s貌l r煤stic, per fomentar l鈥檈speculaci贸 i construir nous hotels sense haver de reempla莽ar places obsoletes. Hem arribat a l鈥檃bsurd que, avui en dia, a Mallorca 茅s m茅s f脿cil fer un hotel en s貌l r煤stic que una  f脿brica de sobrassades鈥.

Antoni Alorda considera tamb茅 necessari dur a terme una revisi贸 de la llei de camps de golf per evitar la construcci贸 de camps de golf amb oferta hotelera o residencial i qualifica d鈥檈rr貌nia la pol铆tica de PP i UM, impulsada pel Consell de Mallorca mitjan莽ant el Pla Territorial, d鈥檃nimar la construcci贸 de camps arreu de Mallorca.

       Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, recorda que 鈥渆n aquests moments hi ha una vintena de camps de golf en funcionament i una dotzena de projectes en tramitaci贸".

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: