"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 30/01/2006

El PSM vol que el Consell de Mallorca insti el Ministeri d鈥橦isenda a mantenir els serveis tributaris d鈥橧nca i Manacor

Alorda considera que 鈥渟鈥檋a d鈥檈vitar que les administracions p煤bliques posin m茅s traves m茅s al teixit empresarial de la Part Forana".

NULL

El PSM vol que el Consell de Mallorca insti el Ministeri d鈥橦isenda i l鈥橝g猫ncia Estatal de l鈥橝dministraci贸 Tribut脿ria a mantenir els serveis que les Administracions Tribut脿ries d鈥橧nca i Manacor venen prestant en l鈥檃ctualitat pels greus perjudicis que ocasionaria als ciutadans d鈥檃questes dues comarques la seva possible reducci贸. Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, far脿 aquesta petici贸 a la instituci贸 insular despr茅s que l鈥橝g猫ncia Estatal de l鈥橝dministraci贸 Tribut脿ria hagi informat els sindicats del projecte de reorganitzaci贸 de les Administracions Tribut脿ries, el qual proposa suprimir determinats serveis que actualment es presten a les Administracions d鈥橧nca i Manacor.

Els nacionalistes expliquen que, si es dugu茅s a terme aquesta reorganitzaci贸, els ciutadans dels municipis adscrits a aquestes dues Administracions haurien de despla莽ar-se a Palma per fer determinades tramitacions que actualment es poden gestionar davant aquestes administracions. En aquest sentit, Alorda considera que 鈥渁quest fet suposaria un greu perjudici pels ciutadans de les comarques d鈥橧nca i Manacor鈥.

Segons les informacions que tenen els sindicats, les Administracions d鈥橧nca i Manacor quedarien redu茂des a tramitar gestions de rendiments del treball, certificacions i registre i informaci贸. Aix铆, les funcions que deixarien de realitzar-se a Inca i Manacor  afectarien, molt especialment, els aut貌noms i les petites i mitjanes empreses. En aquest sentit, Alorda considera que 鈥渟鈥檋a d鈥檈vitar que les administracions p煤bliques posin m茅s traves m茅s al teixit empresarial de la Part Fora. Amb aquesta actuaci贸 del Ministeri d鈥橦isenda, els serveis s鈥檃llunyarien provocant un increment dels costos, dels despla莽aments i m茅s inconvenients. L鈥橝dministraci贸 ha de facilitar l鈥檃cc茅s dels ciutadans als serveis administratius i, per tant, apropar-los i no allunyar-lo鈥.

El PSM tamb茅 han presentat iniciatives al Parlament de les Illes Balears i als ajuntaments de les comarques d鈥橧nca i Manacor.

       Alorda considera que 鈥渟鈥檋a d鈥檈vitar que les administracions p煤bliques posin m茅s traves m茅s al teixit empresarial de la Part Forana".

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: