"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 27/01/2006

El PSM vol que el Consell paralitzi la venda de Can Domenge per poder estudiar la proposta de Cort

El PSM insisteix que, per molt que PP i UM parlin als medis de comunicaci贸, les bases de la venda segueixen essent les publicades en el Butllet铆 oficial de dia 3 de gener.

NULL

El PSM vol que el Consell de Mallorca paralitzi la tramitaci贸 de la venda dels solars de Can Domenge despr茅s que l鈥橝juntament de Palma hagi decidit instar el Consorci Palma XXI Habitatge perqu猫 faci efectiva la seva participaci贸 en el concurs d鈥檃dquisici贸 d鈥檃quests terrenys. Els nacionalistes tamb茅 recorden que Cort ha sol路licitat al Consell que introdueixi a les bases del concurs el requisit de destinar una quota m铆nima del 50% a habitatges de protecci贸 oficial.

Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, ha anunciat que 鈥渓a comissi贸 informativa celebrada aquest mat铆 ha rebutjat, per mor dels vots de PP i UM, incloure a l鈥檕rdre del dia del proper Ple una moci贸 del PSM en la qual demanam la paralitzaci贸 de la venda de Can Domenge. Tot i aix貌, presentarem la moci贸 per urg猫ncia perqu猫 pugui ser discutida al Ple de dia 6 de febrer鈥.

Alorda considera inacceptables les contradiccions del PP respecte als solars de Can Domenge. El portaveu nacionalista critica la postura dels populars que demanen a l鈥橝juntament de Palma all貌 que despr茅s rebutjen al Consell de Mallorca. Segons Alorda 鈥溍﹕ especialment kafkiana l鈥檃ctuaci贸 del regidor del PP a Cort, Carlos Veramendi, qui ahir donava suport a la modificaci贸 de les bases del concurs i que aquest mat铆, com a representant del PP a la comissi贸 informativa, s鈥檋a oposat a un acord per negociar aquesta proposta amb l鈥檃juntament. Recoman al senyor Veramendi que dimiteixi d鈥檜n dels dos c脿rrecs perqu猫, segons sembla, s贸n incompatibles i contradictoris, i podria acabar amb la s铆ndrome de Jekill i Hyde.鈥.

El PSM insisteix que, per molt que PP i UM parlin als medis de comunicaci贸, les bases de la venda segueixen essent les publicades en el Butllet铆 oficial de dia 3 de gener i, per tant, no primen en absolut (m茅s aviat desincentiven) l鈥檋abitatge protegit i mantenen l鈥檃bsurda limitaci贸 en el preu m脿xim.

Per 煤ltim, el PSM fa reparar la coincid猫ncia en el temps del rebuig del Consell al recurs del Missioners del Sagrat Cor sobre la protecci贸 de l鈥檈ntorn del Monestir de La Real (tractat en la comissi贸 informativa d鈥檃vui) i la venda dels solars de Can Domenge; i recorden que UM ha fet servir La Real com a moneda de canvi en altres negociacions amb el PP.

       El PSM insisteix que, per molt que PP i UM parlin als medis de comunicaci贸, les bases de la venda segueixen essent les publicades en el Butllet铆 oficial de dia 3 de gener.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: