"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 12/05/2002

L鈥橢ntesa manifesta el seu dol per la mort de Mari脿 Villang贸mez

L'Entesa Nacionalista i Ecologista (ENE) vol manifestar el seu dol i pena per la mort de Mari脿 Villang贸mez i Llobet, succe茂da avui, diumenge, a la tarda. D'aquesta manera, ENE vol fer arribar el condol de la formaci贸 nacionalista als familiars de l'intel路lectual eivissenc i a tota la societat d'Eivissa i de Formentera.

Tot i la gravetat de l'estat de Villang贸mez i, per tant, l'esperable del seu trasp脿s, l'Entesa es troba molt apenada per la desaparici贸 d'una figura incomparable per a la cultura d'Eivissa i Formentera, dels Pa茂sos Catalans i per a la llengua catalana. No bastaran elogis per a destacar la contribuci贸 de Mari脿 Villang贸mez a la creaci贸 liter脿ria, la poesia, la hist貌ria, la cultura i la normalitzaci贸 ling眉铆stica a Eivissa i Formentera, per貌 amb una vocaci贸 que anava molt m茅s enll脿 dels l铆mits geogr脿fics de les nostres illes.

Darrerament, Eivissa i Formentera no estan de sort, en opini贸 d'ENE, perqu猫 a la mort de Villang贸mez s'ha d'afegir la desaparici贸 de Joan Mar铆 i Cardona, el passat mes de gener. Dues figures maj煤scules ens han deixat en poc temps i el millor tribut que li poden retre Eivissa i Formentera 茅s seguir amb el seu exemple i comprom铆s amb la cultura i la llengua.

      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: