"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 10/12/2005

El PSM proposa crear una comissió que valori les ajudes que atorga el Consell de Mallorca

Alorda va criticar la distribució dels ajuts públics del Consell i acusà l'equip de govern d'afavorir les entitats «afins».

NULL

www.diaridebalears.com

El PSM proposa crear una comissió que valori les ajudes que atorga el Consell de Mallorca

Els nacionalistes presenten esmenes addicionals a la moció de la 'transparència en la gestió'
 

R.G./EFE. Palma.
El grup del PSM al Consell de Mallorca proposa la constitució d'una comissió informativa per estudiar la concessió i justificació dels ajuts concedits pel Consell, incloses les entitats dependents.

La iniciativa vol que aquest òrgan estudiï «els casos en els quals grups polítics expressen dubtes sobre greuges comparatius amb entitats semblants» o sobre «l'ús efectiu de les subvencions concedides» i elevi en un termini de tres mesos un informe al ple del Consell amb les propostes de resolució que es derivin de la seva feina. Això és el que preveu una de les esmenes d'addició que els nacionalistes han presentat a la moció impulsada per UM sobre l'ús de la informació pública de l'entitat i dignificació de la política.

El portaveu del PSM al Consell, Antoni Alorda, explicà les dues esmenes i les dues propostes d'addició que ell i els seus companys han presentat a l'esmentada moció. La intenció dels nacionalites és evitar que es pugui entendre que avalen la política de subvencions que du a terme la institució insular. Alorda va criticar la distribució dels ajuts públics del Consell i acusà l'equip de govern d'afavorir les entitats «afins».

Tanmateix, la consellera del PSM Bárbara Bujosa lamentà les «pràctiques clientelars» que, en la seva opinió, du a terme el Consell de Mallorca, que va qualificar com «la possessió» de la seva presidenta, Maria Antònia Munar.

En una altra de les esmenes presentades insten la institució a practicar «la llibertat d'expressió» i el «respecte a la pluralitat d'opinions» i considera que aquestes qüestions han de ser compatibles» amb el «dret de rebre informació veraç».

El PSM també reclama el reconeixement del «caràcter fonamental de la tasca de control de l'oposició» i sol·licita la millora dels «mecanismes per facilitar el seu exercici».



       Alorda va criticar la distribució dels ajuts públics del Consell i acusà l'equip de govern d'afavorir les entitats «afins».
&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: