"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 08/12/2005

Els JEN organitzen a Campos una confer猫ncia sobre la naci贸 amb Oriol Junqueras

L鈥檋istoriador i presentador de televisi贸 Oriol Junqueras ofer铆 als assistents una explicaci贸 did脿ctica i contundent del que 茅s la naci贸 i el sentiment nacional.

NULL

Els Joves pel Canvi, juntament amb els Joves d鈥橢squerra Nacionalista i l鈥橝grupaci贸 del PSM de Campos, van cel路lebrar ahir dijous a Campos una confer猫ncia amb el titol: Perqu猫 som una naci贸. El conferenciant fou l鈥檋istoriador i presentador de televisi贸 Oriol Junqueras, qui ofer铆 als assistents una explicaci贸 did脿ctica i contundent del que 茅s la naci贸 i el sentiment nacional.

Oriol Junqueras va fer molta incid猫ncia en com fer despertar el sentiment nacional en els ciutadans, segons ell, el nacionalisme 茅s 鈥渕illor educaci贸 pels nostres fills, millor sanitat, m茅s infraestructures i millors serveis socials鈥 i finalment va sentenciar 鈥渉i ha alg煤 que no ho vulgui tot aix貌?鈥. Junqueras va exposar les diferents vies per fer despertar el sentiment nacional en els ciutadans, i declar脿 鈥渟鈥檋a de fer un discurs tranversal, econ貌mic, social, ling眉铆stic,... per tal d鈥檃dre莽ar-te a tota la societat segons els seus interesos鈥. Junqueras, fent refer猫ncia al 鈥渞obatori鈥 que pateixen Catalunya i les Balears per part de l鈥橢stat va afirmar que 鈥渟er espanyol ens 茅s car鈥.

Finalment a l鈥檃cte hi va haver diverses preguntes del p煤blic i es va donar una conversa molt distessa entre el conferenciant i els assitents, en la qual no hi van faltar el bon humor i les bromes.

       L鈥檋istoriador i presentador de televisi贸 Oriol Junqueras ofer铆 als assistents una explicaci贸 did脿ctica i contundent del que 茅s la naci贸 i el sentiment nacional.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: