"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 08/12/2005

El PSM demana que s'aturi la pressió urbanística sobre la costa de Migjorn

«Nosaltres opinam que tots aquest projectes, tots ells molts pròxims, són una operació urbanística conjunta en una zona com el Migjorn, que té un gran atractiu turístic, però precisament d'aquesta manera potser es destrueixi», digué Mascaró.

NULL

www.diaridebalears.com

El PSM demana que s'aturi la pressió urbanística sobre la costa de Migjorn

Llucmajor tramita l'interès general per un camp de golf entre s'Estanyol i sa Ràpita

LLUÍS PLANAS.Llucmajor.
La costa de Migjorn pateix una gran pressió urbanística a causa de la tramitació de grans projectes d'infraestructures i d'urbanitzacions que podrien acabar amb la seva singularitat paisatgística i amb els pocs espais de costa sense edificar que encara queden en aquesta zona compresa entre els municipis de Llucmajor, Campos i ses Salines.

Així ho varen posar ahir de manifest Antoni Alorda i Joana Lluïsa Mascaró, representants del PSM al Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Llucmajor, respectivament. Ambdós explicaren que després del projecte d'ampliació del port esportiu de s'Estanyol, ara retirat pels promotors després dels informes mediambientals en contra, de les diferents urbanitzacions que preveu el Pla Territorial de Mallorca a la zona de sa Ràpita i de la construcció ja en marxa d'habitatges unifamiliars a s'Estanyol, ara es troba en tramitació la construcció d'un camp de golf a la finca des Llobets, entre s'Estanyol i sa Ràpita.

«Nosaltres opinam que tots aquest projectes, tots ells molts pròxims, són una operació urbanística conjunta en una zona com el Migjorn, que té un gran atractiu turístic, però precisament d'aquesta manera potser es destrueixi», digué Mascaró. El projecte presentat ara a l'Ajuntament de Llucmajor per la societat Ramallet S.L. preveu un camp de golf i un hotel de 50 places a la finca des Llobets. «També ja han demanat a l'Ibasan un subministrament d'aigua des de la depuradora de s'Arenal d'uns 240.000 metres cúbics anuals», afegí la portaveu llucmajorera del PSM.

Antoni Alorda, portaveu al Consell, explicà que el projecte del camp de golf encara es troba a l'Ajuntament de Llucmajor i que encara no ha arribat a la institució insular per a la tramitació de l'interès general, tot i que ja anuncià la seva petició de desestimació. «La zona no necessita aquest tipus d'oferta que creï un decorat turístic», assegurà.



      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: