"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 04/12/2005

Joves d'Esquerra Nacionalista reparteixen les guies sobre sexualitat que retirà Cort

Pagina nueva 1 El portaveu de les JEN, Toni Noguera, criticà que l'Ajuntament hagi escoltat forces «ultraconservadores, ultradretanes i ultracatòliques» abans que els joves. «Ningú ens ha preguntat què ens semblava la guia a nosaltres», es va lamentar.

NULL

www.diaridebalears.com

Joves d'Esquerra Nacionalista reparteixen les guies sobre sexualitat que retirà Cort

Fan una crida a la ciutadania perquè conegui la realitat dels llibres i els seus aspectes pedagògics

E.P.Palma.
Els Joves d'Esquerra Nacionalista-PSM varen expressar ahir el seu rebuig a la retirada de les guies d'educació sexual editades per Cort, en considerar que són un instrument «molt útil» per a la prevenció de malalties de transmissió sexual com la sida o els embarassos no desitjats. I ho feren amb una acció al carrer, on sortiren per repartir entre els ciutadans preservatius, les guies El penis, La primera vegada i Sense risc i un full explicatiu dels motius d'aquesta acció.

El portaveu de les JEN, Toni Noguera, va qualificar la guia com una eina informativa «molt eficaç» per fer arribar als joves, perquè està escrita en el seu propi llenguatge i recull els dubtes que els seus destinataris, els joves de Palma, varen formular al centre d'informació juvenil.

A més de repartir material a la plaça Major de Palma, els Joves d'Esquerra Nacionalista anunciaren també que a la seu del partit hi haurà exemplars per a tot jove que desitgi tenir-ne un.

Noguera criticà que l'Ajuntament hagi escoltat forces «ultraconservadores, ultradretanes i ultracatòliques» abans que els joves. «Ningú ens ha preguntat què ens semblava la guia a nosaltres», es va lamentar.

Va considerar «inacceptable» que el Dia Internacional de la Sida es fessin múltiples actes destinats a la conscienciació i sensibilització de la població, i per contra, es retiràs després una guia que explica de manera «clara i propera» com prevenir un contagi d'aquesta malaltia crònica de procedència vírica.

Finalment, Noguera va lamentar que Cort es plegàs a les difamacions realitzades per un mitjà de comunicació que es va dedicar a «tergiversar» el contingut de la guia.



       Pagina nueva 1 El portaveu de les JEN, Toni Noguera, criticà que l'Ajuntament hagi escoltat forces «ultraconservadores, ultradretanes i ultracatòliques» abans que els joves. «Ningú ens ha preguntat què ens semblava la guia a nosaltres», es va lamentar. &source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: