"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 08/05/2002

L’Entesa repudia les agressions físiques a un regidor de Formentera i a dos funcionaris municipals i expressa la seua solidaritat amb els agredits

La Comissió Executiva de l'Entesa Nacionalista i Ecologista (ENE) reunida avui, dimecres, ha tengut coneixement de les agressions físiques rebudes pel regidor d'Urbanisme de Formentera, José Ramón Mateos, i dos funcionaris municipals per part dels propietaris d'una edificació la qual anava a ser objecte d'un precinte per incompliment de la Llei de Disciplina Urbanística a instàncies de l'Ajuntament de Formentera.

Així, ENE manifesta la seua repulsa més absoluta a les agressions físiques comeses per les persones que es trobaven a l'edificació en el moment de l'acte administratiu i vol mostrar la seua solidaritat amb els agredits, esperant que les conseqüències dels atacs siguin el més lleus possible. Alhora, l'Entesa espera que la justícia actui amb tot el seu pes sobre els agressors.

Finalment, ENE vol encoratjar el regidor formenterer i a tot el consistori a seguir en la línia d'aplicar la normativa en disciplina urbanística i procedir als efectes oportuns, encara que a alguns desprenssius els molesti. Les actuacions de precinte i de demolició dutes a terme per l'Ajuntament de Formentera són una bona línia d'intervenció, així com a un exemple a seguir per la resta d'administracions públiques de les Pitiüses, en opinió de la Comissió Executiva de l'Entesa Nacionalista i Ecologista (ENE).


      

 

 


PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: