"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 04/12/2005

CONSELL: El batle Amengual passarà la vara de poder a Arnau Ramis

El proper dia 14 de gener, l'actual batle de I'Ajuntament de Consell, Antoni Amengual (IdeCU), passarà la vara de poder al seu soci de govern Amau Ramis (PSM).

NULL

El proper dia 14 de gener, l'actual batle de I'Ajuntament de Consell, Antoni Amengual (IdeCU), passarà la vara de poder al seu soci de govern Arnau Ramis (PSM). D'aquesta manera, Amengual haurà estat batle de la localitat durant dos anys i mig i Arnau Ramis ho serà durant el darrer any i mig que queda de legislatura. Aquest va ser l'acord al qual s'arribà a principis de la legislatura quan a Consell formaren pacte de Govern tots els equips polítics (IdeCU, PSM, PSOE i UM) deixant un únic grup a l'oposició, el PP, que havía governat a la localitat durant 20 anys.

L'encara batle, Antoni Amengual, informà durant el ple fet el passat dimarts a la nit que tots els regidors seguiran tenint les mateixes àrees que fins al moment i concretà que “l'únic canvi que hi haurà serà que Arnau Ramis passarà a ser el batle i continuarà sent el regidor de Fires, com fins ara, i jo passaré a ser el tercer tinent de batle i sent el responsable de la regidoria d'Hisenda”.

D'altra banda, durant el ple també es discutí la subhasta dels béns immobles de ca sa Madona que es va dur a terme el passat mes d'octubre. A aquest punt, es mostrà la indignació per part de l'equip de govern per les declaracions realitzades per l'anterior batle, Joan Bibiloni, sobre que la subhasta havia estat manipulada. Fotografia i text: Diari de Balears



      

El proper dia 14 de gener, l'actual batle de I'Ajuntament de Consell, Antoni Amengual (IdeCU), passarà la vara de poder al seu soci de govern Amau Ramis (PSM).

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: