"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 26/11/2005

El PSM fa un recorregut en bus, a través dels «disbarats» de Cirer

La iniciativa dels nacionalistes també donà veu a les diferents plataformes «per tal que siguin elles les que facin de guies del bus».

NULL

www.diaridebalears.com

JOAN C. PALOS. Palma.
«El bus dels disbarats» es posà en marxa ahir matí amb «un recorregut per la Palma que destrueix Catalina Cirer». El grup municipal del PSM menà ahir devers cinquanta persones per les principals «agressions al patrimoni de la nostra ciutat fetes per l'equip de govern del PP a Cort».

La iniciativa dels nacionalistes també donà veu a les diferents plataformes «per tal que siguin elles les que facin de guies del bus». Així, membres del Parc de les Vies, Salvem la Real, No al segon cinturó i contra el gasoducte informaren de les accions iniciades per defensar els interessos dels veïns de Jacint Verdaguer, el Secar de la Real, Son Sardina i el Carnatge.

L'autobús començà el seu recorregut a les obres d'Antoni Maura, on la construcció d'un nou aparcament municipal ha fet malbé unes importants restes arqueològiques de l'època musulmana. El portaveu del PSM a Cort, Pere Muñoz, fou l'encarregat d'introduir els assistents a l'excursió en els «disbarats de Cirer». Muñoz explicà que «aquest és un primer recorregut per donar a conèixer en el seu conjunt els desastres que està fent Catalina Cirer i el PP al patrimoni de Palma, atès que la nostra intenció és la d'organitzar-ne d'altres més endavant».

La veu de la Palma «crispada i desatesa» la posaren els portaveus de les plataformes, els quals donaren les explicacions oportunes i contaren quin és l'estat de la qüestió en cada un dels casos. Les que copsaren més ràpidament l'atenció dels assistents foren aquelles que, com la del Parc de les Vies o de la Real, són les que viuen actualment amb més intensitat la seva lluita contra els «enganys i la prepotència» de l'equip de govern de Cirer.



      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: