"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 26/11/2005

El PSM reclama més inversions i recursos per als municipis del Pla


El PSM apunta com a reptes principals del Pla de Mallorca la immigració, el transport, els recursos i els serveis.

NULL

www.psm-entesa.org

GUILLEM MAS. Comarca.

El PSM apunta com a reptes principals del Pla de Mallorca la immigració, el transport, els recursos i els serveis. D'aquesta manera, els nacionalistes, reunits ahir a Petra, exigiren més inversions, recursos i infraestructures per a la comarca, una reivindicació històrica. Aquest acte s'emmarca dins una nova trobada d'aquesta formació amb entitats i col·lectius econòmics, empresarials i educatius de la zona.

El president del PSM i batle de Vilafranca, Jaume Sansó, el batle de Petra, Joan Font, i el secretari general dels nacionalistes, Biel Vicens, denunciaren la nul·la política en favor de la integració dels immigrants i de serveis socials que du a terme la Mancomunitat del Pla, ara que és governada per Tomàs Campaner (PP). Per Sansó, «el PP ha retallat a més de la meitat el pressupost de la Mancomunitat en matèria de Serveis Socials, justament amb els temps que corren». En aquest sentit, Font apuntà que «fins i tot han rebutjat ajudes institucionals de s'Institut en aquest sentit. També han llevat el mediador intercultural i els educadors de carrer que només hi ha a Vilafranca i a Petra». Per Biel Vicens, «el PP té un concepte d'immigració escandalós, només pensen a fer paelles amb les cases regionals i fer aprendre els immigrants a ballar ball de bot».

Els nacionalistes aposten per una política decidida en la integració del gran flux d'immigrants que reben els pobles del Pla, «allunyada de la idea caritativa, hipòcrita i electoralista del PP».



      


El PSM apunta com a reptes principals del Pla de Mallorca la immigració, el transport, els recursos i els serveis.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: