"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 25/11/2005

El PSM demana a Maria Antònia Munar que faci rectificar a Dolça Mulet les acusacions i falsedats contra la UIB

Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, considera impresentable que la consellera de Cultura acusi la Universitat de les Illes Balears d’estar dirigida per “il·luminats sectaris”.

NULL

El PSM vol que la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, faci rectificar a la seva consellera de Cultura, Dolça Mulet, les acusacions gratuïtes i les falsedats llançades contra el Departament de Filologia Catalana de la Universitat de les Illes Balears. Els nacionalistes han fet aquesta petició a Munar després que la consellera Mulet s’hagi negat a presentar unes disculpes per pròpia iniciativa.

Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, considera impresentable que la consellera de Cultura acusi la Universitat de les Illes Balears d’estar dirigida per “il·luminats sectaris”. El portaveu nacionalista explica que “des del grup de consellers del PSM li hem demanat a la consellera que rectifiqués i, incomprensiblement, ens ha contestat que ho hi ha hagut cap desqualificació. És a dir, que la consellera de Cultura considera que acusar els dirigents de la UIB de “il·luminats i sectaris” no és una desqualificació”. En aquest sentit, Alorda apel·la a la responsabilitat institucional de Maria Antònia Munar per demanar-li que “pel bé de la institució que presideix, exigeixi a la consellera una rectificació immediata i, si s’hi nega, que la cessi del seu càrrec”.

El conseller del PSM tampoc entén com és possible que Mulet relacioni les lectures de batxillerat amb els problemes que li ha donat una gestió partidista de la seva àrea i concretament de la Cas Museu Llorenç Villalonga. En aquest sentit Alorda va demanar per escrit a Dolça Mulet una explicació precisa sobre el suposat boicot d’intel·lectuals i escriptors a la Casa Museu Llorenç Villalonga que havia denunciat l’actual gerent i la única resposta de Mulet ha estat: “no tenc explicació precisa”.


       Antoni Alorda, portaveu del PSM al Consell de Mallorca, considera impresentable que la consellera de Cultura acusi la Universitat de les Illes Balears d’estar dirigida per “il·luminats sectaris”.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: