"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 23/11/2005

Els Joves d’Esquerra Nacionalista organitzen un acte d’acomiadament del pont destruït per Cirer i Cabrer

Els joves nacionalistes han convidat Jaume Jiménez, llicenciat en Història de l’Art, per fer un xerrada sobre la simbologia i els elements arquitectònics del pont construït per l’arquitecte Gaspar Bennàssar.

NULL

Els Joves d’Esquerra Nacionalista de Ciutat han organitzat aquesta horabaixa un acte que sota el tĂ­tol “El pont del tren, un passaig per la història” pretenia retre un homenatge pòstum al que havia estat un dels sĂ­mbols patrimonials mĂ©s importants de la ciutat de Palma: el Pont del Tren. Els joves nacionalistes han convidat Jaume JimĂ©nez, llicenciat en Història de l’Art, per fer un xerrada sobre la simbologia i els elements arquitectònics del pont construĂŻt per l’arquitecte Gaspar BennĂ ssar. JimĂ©nez  ha recordat que “el Pont d’en BennĂ ssar era, a mĂ©s d’un dels llocs mĂ©s emblemĂ tics de Ciutat, una obra arquitectònica catalogada i protegida al PGOU”.

DesprĂ©s de les explicacions de Jaume JimĂ©nez,  els prop de cinquanta assistents a l’acte s’han dirigit cap a l’entrada del pont per la part del carrer d’Eusebi Estada per fer una ofrena floral a l’obra de l’arquitecte Gaspar BennĂ ssar. Les flors han estat col·locades sota una gran pancarta amb el lema “PP: Assassins de patrimoni” signada per els Joves d’Esquerra Nacionalista de Ciutat.

Antoni Noguera, portaveu dels joves nacionalistes de ciutat, ha declarat que “el PP està duent a terme unes les polítiques destructives del a patrimoni arquitectònic de Ciutat. L’equip de Catalina Cirer passarà a la història com el govern municipal que més ha menyspreat el llegat patrimonial de Palma. Davant aquestes constants agressions, no queda altre remei per als ciutadans i les entitats socials que mobilitzar-se per defensar la identitat d’aquesta ciutat”. En aquest sentit, Noguera afirma que “els joves tenim molt a dir en aquest sentit i Cirer ha de tenir molt clar que els Joves Nacionalistes de Ciutat no ens arrosarem davant la seva febre destructora”

ť
       Els joves nacionalistes han convidat Jaume JimĂ©nez, llicenciat en Història de l’Art, per fer un xerrada sobre la simbologia i els elements arquitectònics del pont construĂŻt per l’arquitecte Gaspar BennĂ ssar.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: