"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

NotĂ­cies. 23/11/2005

El PSM dona suport a les reivindicacions sobre l’equiparació del plus d’insularitat de les Illes Balears amb Canàries

Pere Sampol, portaveu del PSM al Parlament de les Illes Balears, acusa al Partit Popular i al PSOE “d’incomplir sistemàticament aquesta promesa electoral”.

NULL

El PSM dona suport a les reivindicacions dels sindicats i treballadors que aquest matí s’han concentrat davant l’Administració Perifèrica de l’Estat per protestar per la falta d’una convocatòria per a negociar l’equiparació del plus de residència dels funcionaris de l’Administració de l’Estat a les Illles Balears amb els de les Illes Canàries.

Pere Sampol, portaveu del PSM al Parlament de les Illes Balears, acusa al Partit Popular i al PSOE “d’incomplir sistemàticament aquesta promesa electoral”. Sampol també recorda que el PSM, a través de CiU ha presentat una esmena als pressupostos generals de l’Estat per incrementar la dotació inclosa en el pressupost per a l’any 2006 de personal del servei de l’Administració General de l’Estat a les Illes Balears com a plus salarial per la condició d’insularitat del seu lloc de treball. El portaveu nacionalista manifesta que “l’esmena presentada pel grup català al Congrés dels Diputats proposa dotar una partida de 1’7 milions d’euros per aquest concepte”.

Pere Sampol explica que “Jordi Vilajoana, diputat al Congrés per CiU, ens va comentar que el ministre d’Administracions Públiques, Jordi Sevilla,  era present al Congrés durant el debat d’aquesta esmena i es va mostrar molt sorprès de què encara es mantenguessin diferències entre Canàries i les Illes Balears. El ministre es va interessar per aquesta qüestió, tot i que el PSOE hi votà finalment en contra”. El portaveu del PSM considera “molt sorprenent que el ministre es sorprengui i diu molt poc a favor dels diputats del PSIB al Congrés dels Diputats”. Tot i això, Sampol recorda que “CiU mantendrà aquesta esmena en el debat dels pressupostos que es produirà al Senat. A la cambra baixa, el grup català és més decisiu i confiam que la proposta del PSM surti endavant. En qualsevol cas, l’equiparació del plus d’insularitat és una promesa incomplida tant pel PP com pel PSOE, ara al Senat tendran una nova oportunitat per a redimir-se” 

ť
       Pere Sampol, portaveu del PSM al Parlament de les Illes Balears, acusa al Partit Popular i al PSOE “d’incomplir sistemĂ ticament aquesta promesa electoral”.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: