"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 23/11/2005

El PSM acusa al Partit Popular d鈥檈nganyar la poblaci贸 pel que fa a l鈥檃tenci贸 bucodental gratu茂ta per als infants

Mascar贸 lamenta que el Partit Popular hagi rebutjat avui en el Parlament una proposici贸 no de llei presentada pels nacionalistes en la qual es demanava a la Conselleria de Salut que l鈥檃tenci贸 bucodental a la poblaci贸 d鈥檈ntre 6 i 15 anys sigui una realitat aquesta legislatura.

NULL

El PSM considera que el Govern de Jaume Matas ha volgut enganyar la poblaci贸 anunciant la prestaci贸 sanit脿ria bucodental gratu茂ta per a la poblaci贸 d鈥檈ntre 6 i 15 anys quan realment els menors que, a dia d鈥檃vui, tenen entre 7 i 15 anys mai no rebran aquest prestaci贸. Joana Llu茂sa Mascar贸, diputada del PSM, afirma que 鈥淢atas i Castillo varen prometre que en la present legislatura hi hauria atenci贸 bucodental gratu茂ta per als infants d鈥檈ntre 6 i 15 anys, per貌 aix貌, en el millors dels casos, no ser脿 una realitat fins a l鈥檃ny 2015, ja que enguany nom茅s s鈥檌ncorporaran al programa de salut bucodental els menors que compleixen 6 anys el 2005 i progressivament, en anys successius s鈥檋i aniran incorporant cada any els que compleixin 6 anys鈥. 

Mascar贸 lamenta que el Partit Popular hagi rebutjat avui en el Parlament una proposici贸 no de llei presentada pels nacionalistes en la qual es demanava a la Conselleria de Salut que l鈥檃tenci贸 bucodental a la poblaci贸 d鈥檈ntre 6 i 15 anys sigui una realitat aquesta legislatura. En aquest sentit, la diputada del PSM acusa al PP d鈥檌ncomplir les seves pr貌pies promeses electorals i posa de manifest que 鈥渆ls arguments esgrimits des de les files populars per no donar suport a la proposta no s贸n m茅s que excuses de mal pagador que no s鈥檃guanten per enlloc鈥.

Joana Llu茂sa Mascar贸 explica que 鈥渢茅 una certa l貌gica que aquests tipus de programa entren en funcionament d鈥檜na forma escalonada, per貌 no que l鈥檈scalonament duri 10 anys鈥. Els nacionalistes proposaven que el 2005 s鈥檌mplanti el programa amb els menors que compleixin 6, 7 i 8 anys; que el 2006 s鈥檌ncorporin els menors que compleixin 10, 11 i 12 i que el 2007 es completi amb els que compleixin 13, 14 i 15, completant el programa en la present legislatura, com havia prom猫s Matas i com est脿 escrit al programa electoral del partit Popular per a 2003.

 

       Mascar贸 lamenta que el Partit Popular hagi rebutjat avui en el Parlament una proposici贸 no de llei presentada pels nacionalistes en la qual es demanava a la Conselleria de Salut que l鈥檃tenci贸 bucodental a la poblaci贸 d鈥檈ntre 6 i 15 anys sigui una realitat aquesta legislatura.

&source=psm-entesa.cat" target="_blank">

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: