"La fermesa d'un somriure" Sebastià Serra, en la memòria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Notícies. 30/04/2002

El PSM demana a l'estat espanyol una major eficàcia en seguretat ciutadana mentre no transfereixi les competències al Govern de les Illes Balears

El PSM-Entesa Nacionalista creu que les dotacions destinades a les Illes Balears per part de l'estat espanyol en seguretat ciutadana, no es corresponen al nivell de necessitat d'aquest país, i fins i tot és molt deficitari.

Els ciutadans de les Illes Balears així com els empresaris de les zones turístiques, pateixen aquesta inseguretat en forma de mancança de dotació policial a zones molt necessitades, sobretot quan arriba l'estiu. És en aquest moment quan la situació resulta més crítica, tal i com denunciaren els mateixos policies que acudiren l'estiu passat a reforçar la presència dels cossos de seguretat durant la presència de la família reial a Marivent.

Segons les darreres dades fetes públiques comença a ser ja molt preocupant la situació en la qual s'ha vist abocada les Illes Balears, que encapçalen els índex de delinqüència a l'estat espanyol i a la unió Europea.

Així les coses, el PSM demana a l'estat espanyol que augmenti les dotacions dels diferents cossos de seguretat que estan sota la seva competència, per millorar aquesta situació, mentre no inicia els tràmits pertinents per fer efectiu el traspàs de les competències en seguretat al Govern de les Illes Balears, i arribar així a la més que necessària policia autonòmica de les illes Balears.






      

 

 










PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: