"La fermesa d'un somriure" Sebasti脿 Serra, en la mem貌ria
 
EL PEU, FITER; LA MIRADA, ATREVIDA
veure totes

Palma
Mallorca
Menorca
Eivissa
Grup parlamentari
Consell de Mallorca


 

Not铆cies. 21/04/2002

ENE denuncia que el PP se鈥檔 fot d鈥橢ivissa, de Formentera, de la constituci贸 i del principi de legalitat

Entesa Nacionalista i Ecologista (ENE) va ser pionera a les Illes Balears en la presentaci贸 d'una queixa davant la instituci贸 del Defensor del Poble pel flagrant incompliment de la llei de r猫gim especial de les Illes Balears, la qual tenia per objectiu establir compensacions als desavantages derivats de la insularitat.

La darrera comunicaci贸 del Defensor del Poble a l'Entesa confirma el que ja s'havia posat de manifest en anteriors comunicacions: que el PP va aprovar la llei de r猫gim especial de les Illes Balears sense la m茅s m铆nima intenci贸 de complir-la. Amb la darrera comunicaci贸 del Defensor del Poble sobren els comentaris.

Per a l'Entesa resulta especialment significatiu que el mateix partit que demostra aquest insultant menyspreu envers la Constituci贸 i el principi de legalitat es cregui encara amb autoritat moral per donar lli莽ons sobre el respecte a les lleis. Si el PP 茅s impulsor d'una llei que permet ilegalitzar aquells partits que menyspreen l'ordenament constitucional, m茅s valdria que s'ho fes mirar.

      

 

 
PSM Entesa Nacionalista - Avís legal                  Desenvolupat per: